”Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” – Duminica,29 aprilie, ora 18:00 la Teatrul Elisabeta

Divertisment

Intense rasturnari de situatie si quiproquo-uri surprinzatoare!

Autor: Marc Camoletti
Regie: Serban Puiu
Costume: Tania Popa
Scenografie: Ion Molete
Tip spectacol: comedie 
Durata: 1h45min (fara pauza)
Distributie:
Bernard: Bogdan Stanoevici
Robert: Marius Gilea
Suzette: Maria Buza
Jacqueline: Alexandra Velniciuc
Suzanne: Irina Noaptes
George: Andreas Petrescu

Pret Bilet: 50/60/70/80 lei

Sinopsis

Comedia “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, fiind jucata pana in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline (Alexandra Velniciuc), va fi plecata pe perioada weekendului, Robert (Marius Gilea), unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne (Irina Noaptes). Angajeaza o bucatareasa iscusita (Maria Buza) sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard (Bogdan Stanoevici). Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta incurcatura imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”, “Vassa Jeleznova”, “Capcana pentru un barbat casatorit” etc.), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.