Gabriela Firea: Până la 1 septembrie se va relua circulația tramvaiului 41

Social

Gabriela Firea a scris, joi, pe Facebook, că a vizitat șantierul de la Virtuții și spune că la 1 septembrie se va relua circulația tramvaiului 41. Edilul mai spune că „a dat ordin” pentru proiectarea drumului expres către A1, însă nu spune când va fi gata acest obiectiv important.

„Prima etapă a proiectului „Străpungere Ciurel – Nod Rutier Virtuții” se va încheia până la sfârșitul acestui an. Pâna la 1 septembrie, se va relua circulația tramvaiului 41”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului, în perioada următoare, lucrările la acest obiectiv de investiții vor viza suprastructura tablierului metalic, montarea și tensionarea hobanelor și infrastructură bretelelor aferente acestui pasaj.

Firea mai spune că a dat ordinul de începere a proiectării drumului expres, care ar trebui să lege Nodul Rutier de Autostrada București – Pitești.

Totuși, Gabriela Firea nu menționează când se va construi acest drum, sau măcar când vor începe lucrările la acest obiectiv de investiții important.

„Am dat ordinul de începere a proiectării și doresc să subliniez faptul că am reușit să facem economii substanțiale prin refacerea coridorului de expropriere pentru că în proiectul inițial erau afectate mult mai multe clădiri care trebuiau expropriate”, mai scrie Firea.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.