“Metoda G”- Miercuri, 8 aprilie, ora 20:00

Divertisment

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic, se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta, nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

„Metoda G” este o comedie care ridica intrebari legate de moralitate.

Tip spectacol: Comedie | Durata: 1h 40min (fara pauza)

Pret Bilet: 35 Lei

Autor: Jordi Gaiceran
Regie: Maria Doncu
Scenografie: Andreea Boiangiu
Distributie: 
Fernando: Denis Imbrescu
Mercedes: Madalina Stoica
Carlos: Eduard Pauna
Enrique: Gabriel Zaharia

La un interviu atipic pentru postul de marketing manager la una dintre cele mai mari companii de azi, patru candidati vor ajunge sa minta si sa se foloseasca fara scupule de informatiile pe care le au despre celilalti ca sa castige postul. Interviul se va transorma intr-o lupta pentru putere.

Motto: ”Nu cautam un om bun care sa para un ticalos. Noua ne trebuie un ticalos care sa para un om bun”.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.