“Romantiosii”- Joi, 2 aprilie, ora 20:00

Divertisment

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala

O comedie romantica in versuri, despre cautarea delirului sentimental si a aventurii!

Tip spectacol: Comedie | Durata: 1h 25min (fara pauza)

Pret Bilet: 35 Lei

Autor:  Edmond Rostand
Regie: Mihaela Sirbu
Distributie: 
Percinet: Tudor Cucu
Sylvette: Ecaterina Elena Lupu/Ioana Nimigean
Bergamin: Denis Imbrescu
Pasquinot : Sami Al-Tawel
Straforel: Alexandru Ivanoiu

Romeo si Julieta au fost ceva mai putin norocosi decat Percinet si Sylveta, pentru care povestea se incheie frumos. ,,Romantiosii” este o comedie romantica in versuri, despre cautarea delirului sentimental si a aventurii, acele idealuri de care aveau parte eroii din romanele de dragoste. 
Povestea e plina de haz: doi copii naivi, care isi schimba firea pe masura ce visul li se realizeaza si, mai apoi, se naruie; doi batrani deliciosi, tatii lor, oglinda familiilor Montague si Capulet; Straforel, in rolul de bufon, cel care sfideaza legile hazardului si repara totul, pentru un final fericit.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.