Sâmbătă 14 martie 2020 ora 18:00 se va juca piesa ,, Incurcatura la nivel inalt” la Teatrul Elisabeta

Divertisment

O comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase si dau nastere unor situatii comice irezistibile!

Autor: Ray Cooney 
Regie: Serban Puiu
Traducerea: Irina Margareta Nistor
Scenografie: Iuliana Gherghescu
Tip spectacol: comedie 
Durata: 2h45min (fara pauza)
Distributie:
Ministrul Richard Willey – Lucian Ghimisi
Secretarul personal al ministrului – Gabi Costin
Jane Worthington, amanta ministrului – Alexandra Velniciuc
Cadavrul/detectivul – Vasile Calofir
Directoarea hotelului – Raluca Ghervan
Sotia ministrului – Raluca Ghervan
Chelnerul – Adi Gheo
Asistenta medicala – Teodora Daiana Pacurar
Camerista – Valeria Stoian
Soţul amantei – Daniel Nuta

Pret Bilet: 50/60/70/80 lei

Sinopsis

Inca de la inceput, spectatorii sunt introdusi in intimitatea unei camere de hotel in care tanarul ministru conservator, Richard Willey, si-a dat intalnire cu focoasa secretara a opozitiei, Jane Worthington. Atmosfera romantica se disipeaza insa rapid, odata cu aparitia unui cadavru care atarna la fereastra. Willey incepe sa improvizeze o retea din ce in ce mai incalcita de minciuni ilare cu scopul de a-si proteja reputatia politica si secretul adulterului. Iar cand in hatisul de intrigi si minciuni il amesteca si pe stangaciul sau secretar personal, lucrurile incep sa scape din ce in ce mai mult de sub control.

Actiunea piesei continua intr-un crescendo de situatii comice odata cu intrarea in scena a sotului gelos si posesiv al secretarei, a unui chelner lipsit de scrupule, a bagacioasei directoare de hotel, a asistentei Gladys si, intr-un moment de maxima tensiune, chiar a sotiei lui Wiley.

Finalul este unul exploziv in care ropotele de aplauze ale spectatorilor sunt acoperite doar de hohotele lor puternice de ras. Textul piesei ii apartine lui Ray Cooney, care este considerat unul dintre cei mai importanti autori britanici de comedie, si care in 2005 a fost decorat cu titlul de Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic. Traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.