Sediu nou şi modern în sectorul 2 pentru acte de identitate

Social

Cărţile de identitate, cele provizorii, precum şi restul actelor de stare civilă pentru locuitorii sectorului 2 vor fi eliberate, începând de luni, 17 februarie 2020, numai la sediul deschis la etajul II din Mall Veranda (vizavi de World Class), situat pe str. Ziduri Moşi nr. 23.

Cu această dată, se închid birourile de Evidenţa Persoanei ce funcţionau în cadrul Secţiei 6 Poliţie (str. Paul Greceanu nr. 36) şi cel deschis la Secţia 9 Poliţie (şos. Pantelimon nr. 290).

Vechile birouri de evidenţa persoanei s-au dovedit inadecvate pentru această activitate, datorită spaţiilor restrânse, lipsei locurilor de parcare, a rampelor pentru persoane cu dizabilităţi, condiţii ce erau de natură a crea disconfort persoanelor care depuneau sau ridicau acte de identitate.

De asemenea, în acelaşi spaţiu de la etajul II se vor muta, începând de luni, 10 februarie 2020 şi Biroul Evidenţa Persoanei nr. 2, care provine de la Secţia 7 Poliţie (str. Teiul Doamnei nr. 3) şi care funcţiona în Mall Veranda încă din anul 2017, dar la nivelul 0 al clădirii, precum şi Biroul Evidenţa Persoanei nr. 3, care a funcţionat anterior în şos. Iancului nr. 59.

Măsura dispusă de domnul primar Toader Mugur Mihai vine în sprijinul locuitorilor sectorului 2, care vor avea la dispoziţie unul din cele mai moderne sedii din Capitală pentru obţinerea actelor de identitate. Situat la cinci minute de o linie de metrou şi cu acces facil la numeroase mijloace de transport în comun, beneficiind şi de o parcare generoasă de peste 1200 locuri, noul sediu al Direcţiei Publice de Evidenţă Persoane şi Stare Civilă Sector 2 oferă condiţii civilizate pentru depunerea şi ridicarea documentelor personale.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.