031-9798, linie telefonică dedicată vârstnicilor singuri de peste 65 de ani din sectorul 2

Social

Persoanele fără susţinători legali cu vârstă peste 65 de ani din sectorul 2 au la dispoziţie o nouă linie telefonică specială, cu numărul 031-9798, pe care o pot apela, de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 20,00, potrivit unui comunicat al autorităţii locale transmis, joi, AGERPRES.

Primăria sectorului 2, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, a organizat un centru de preluare a apelurilor, punând la dispoziţia celor în cauză, în regim de urgenţă, alimente, medicamente şi produse de igienă.

Cazurile preluate vor fi prioritizate în funcţie de nivelul crescut de vulnerabilitate (persoane imobilizate, persoane cu grave afecţiuni de sănătate, insulino-dependente, aflate în izolare/autoizolare de mai mult de 3-5 zile, lipsă hrană, medicamente, produse igienă, îngrijire medicală).

„Acţiunea se va derula pe tot parcursul stării de urgenţă impuse de MAI şi va fi sprijinită pe cât posibil de agenţii economici de pe raza sectorului 2 şi de mediul neguvernamental prin voluntari, pentru a duce la bun final această perioadă dificilă pentru persoanele vulnerabile de pe raza sectorului nostru”, a afirmat primarul Toader Mugur Mihai. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.