Al şaselea week-end fantastic, la Teatrul Nottara

Divertisment

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, anunţă cel de-al şaselea week-end al proiectului „Cei trei fantastici”, o întâlnire cu totul specială între artişti şi spectatori, în contextul crizei provocate de noul coronavirus. Întâlnirea îşi propune să anuleze distanţele şi să creeze senzaţia de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată.

Artiştii Teatrului Nottara „vor merge” online acasă la spectatori şi vor sta de vorbă liniştit despre teatru, despre viaţă, despre lucruri care ne interesează astăzi pe toţi, vor putea să se descopere reciproc şi să se cunoască, altfel decât în sala de teatru.

La acest sfârşit de săptămână, protagoniştii sunt: Cerasela Iosifescu (vineri, 22 mai), Cristina Stoica Ivanciuc (sâmbătă, 23 mai) şi Alexandru Jitea (duminică, 24 mai).

Vulcanică, energică, pasională, Cerasela Iosifescu este o actriţă de profunzime, dorinţa de a-şi înţelege personajele în cele mai subtile faţete fiind, în acelaşi timp, curiozitatea descoperirii de sine. Este în familia Teatrului Nottara încă de la absolvirea facultăţii, când a jucat în Regele moare, în regia lui Dominic Dembinski, alături de Dana Dogaru şi Alexandru Repan.

Cristina Stoica Ivanciuc, asemenea personajului Maro, pe care îl interpretează în comedia Thailanda, în regia lui Alexandru Jitea, este plină de imaginaţie, de dorinţa de a potenţa frumosul şi binele din oameni şi din tot ceea ce ne înconjoară. Pentru Cristina, teatrul este locul în care poţi să trăieşti lipsit de constrângeri şi de temeri.

Alexandru Jitea este actor, regizor şi, nu în ultimul rând, profesor la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, un adevărat mentor pentru mulţi actori. În Teatrul Nottara, mulţi îl numesc „Profesorul”, fiindu-i recunoscută vocaţia de pedagog, o calitate rară în zilele noastre.

Fiecare dintre cei trei actori vă provoacă la o întâlnire online, pentru o discuţie liberă despre poveşti din spatele cortinei. În spatele fiecărui spectacol pe care îl vedeţi pe scenă, există un alt spectacol, al întâmplărilor din culise, al momentelor neprevăzute, neaşteptate, cărora actorii şi colegii de la tehnic trebuie să le găsească soluţii pe loc.

Cei „trei spectatori fantastici” vor putea intra în dialog cu actorul preferat de la ora 19.00, prin intermediul aplicaţiei ZOOM ce poate fi descărcată gratuit pe telefon, tabletă sau laptop. Întâlnirea va dura aproximativ 40 de minute, timp în care cei trei spectatori vor putea vorbi cu actorul preferat despre teatru şi culisele lui, despre problemele din jur, vor râde şi vor încerca să se deconecteze împreună de la atmosfera de panică din jur. Întâlnirea îşi propune să anuleze distanţele şi să creeze senzaţia de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată.

Cei trei spectatori vor fi aleşi într-un mod inedit: actorul care urmează să intre în dialog cu spectatorii săi „fantastici” va adresa o întrebare pe pagina de Facebook a teatrului, spectatorii sunt invitaţi să lase un comentariu, iar aceia care au dat cele mai interesante răspunsuri vor fi „cei trei spectatori fantastici”, care vor intra apoi în direct cu actorul preferat.

În urma acestor întâlniri „fantastice” se va realiza un montaj cu cele mai interesante dialoguri, care va fi postat pe pagina de facebook a Teatrului Nottara, pentru ca atmosfera bună să ajungă la cât mai mulţi dintre spectatorii noştri.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.