Biblioteca Metropolitană Bucureşti anunţă deschiderea expoziţiei personale a artistei Gabriela Ricşan la Artoteca BMB

Social

Artoteca BMB se pregăteşte să găzduiască din nou expoziţii de artă contemporană. Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană Bucureşti anunţă deschiderea expoziţiei personale a artistei Gabriela Ricşan joi, 23 iulie, începând cu ora 12:30.

Gabriela Ricşan este absolventă a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, secţia Scenografie, având o experienţă profesională de 30 de ani în domeniul scenografiei, (decor şi costume), în film şi teatru. Din anul 1977 şi până în prezent a colaborat ca membru UCIN, UNITER şi UAPR în calitate de autor principal la realizarea de filme artistice de lung metraj, teatru şi activităţi expoziţionale. Arta Gabrielei Ricşan o regăsim în numerose filme şi piese de teatru, dar şi în expoziţii personale şi de grup.

Expoziţia face parte din cadrul Stagiunii Permanente de Artă Plastică „Temeiuri” şi este curatoriată de reputatul critic de artă, domnul Radu George Serafim şi de doamna Carmen Olteanu, pictor şi doctor în arte plastice.

Expoziţia de artă poate fi vizitată în perioada 23 iulie – 21 august, gratuit, conform programului Artotecii BMB. Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul instituţiei: https://www.bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/.

Continuăm să menţinem legătura cu publicul pe platformele de socializare ale instituţiei şi site-ul BMB https://www.bibmet.ro/.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, care facilitează accesul la informare şi lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziţia publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureştiului, BMB contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.