București- oraș gazdă pentru EURO 2020

Divertisment

UEFA va pune în scenă, anul viitor, cel mai mare turneu final al unui Campionat European organizat vreodată cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la prima ediție.
București este unul dintre cele 12 orașe gazdă care vor organiza meciuri de la Campionatul European din 2020 pe lângă Amsterdam, Baku, Bilbao , Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, München, Roma și Sankt Petersburg.
Capitala României va avea parte de cel mai mare festival al fotbalului pe care l-a văzut orașul până acum. Astfel, pe Arena Națională se vor juca patru meciuri: trei în grupa C (pe 14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală pe 29 iunie 2020. În cazul calificării la EURO 2020, Naționala României va juca cel puțin două meciuri pe Arena Națională. Toți posesorii de bilete valabile la cele 4 meciuri de pe Arena Națională vor beneficia de gratuitate pe transportul public din București.

  De asemenea tot în București va avea loc și unul dintre cele mai importante evenimente europene din fotbal, tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor de la Euro 2020, pe data de 30 noiembrie.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.