Duminică 8 martie 2020 ora 19:00 va avea loc un spectacol la Teatrul Elisabeta

Divertisment

Tip spectacol: romante, cantonete, lieduri
Componenta muzicala:
Tiberius Simu
Sergiu Coltan
Vlad Morar
Cristian Ignuta
Durata: 2 h (cu pauza)

Pret Bilet: 60/70/80/90/100 lei

Sinopsis

Sarbatoarea de 8 martie nu trece neobservata. Dupa succesul evenimentului din luna decembrie, cei de la Ad Libitum Voices revin pe scena Teatrului Elisabeta cu un spectacol muzical extraordinar, pentru si despre femei. 

Ziua Internationala a Femeii este un prilej de bucurie si rasfat. In acest an, cu accent pe emotie, caldura si in contact direct cu publicul, Ad Libitum Voices, aduc in dar, in mod special doamnelor si domnisoarelor, un buchet cu cele mai frumoase cantece din toate timpurile. Cu un repertoriu ce i-a consacrat,  melodii mai noi sau mai vechi, romante, cantonete si lieduri, vocile puternice ale celor patru artisti, vor rasuna in intreaga cladire si vor umple sufletele participantilor de bucuria sosirii primaverii.

Grupul Ad Libitum Voices, infiintat in noiembrie 2012, la Cluj-Napoca, este unul dintre putinele grupuri vocale din Romania ce adopta stilul pop-opera.

Acest stil, pop-opera, este un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cantece pop cunoscute in maniera operei sau operetei. De asemenea, asa cum se intampla frecvent, pop-opera poate imprumuta cantece, arii, fragmente, motive din opera si muzica clasica pentru a le converti intr-o interpretare stilizata in stilul pop, al muzicii usoare.

Termenul muzical „ad libitum„, corespondentul italienescului “a piacere”, ce defineste libertatea in interpretarea unui fragment muzical, l-au considerat ca fiind unul ce descrie cel mai bine activitatea lor artistica, atat prin diversitatea repertoriului ales cat si prin faptul ca isi pun amprenta personala asupra pieselor abordate.

Trupa este formata din doi tenori, un bariton si un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar si Cristian Ignuta. Absolventi ai Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogata activitate artistica, ei sunt colaboratori activi ai Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, dar si ai altor institutii artistice din tara.

In ultimii ani, Ad Libitum Voices s-a bucurat de o bogata activitate concertistica, evoluand in Cluj pe scenele Operei Nationale Romane si pe scenele in aer liber ale festivalurilor Jazz in the Park si Cluj Symphony Experience, la Teatrul de Arta din Deva, in Galati, Bistrita, Targu Mures, Oradea, la Filarmonica din Botosani, Teatrul „Aurel Manea” din Turda, precum si pe scena Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.