Miercuri 11 martie 2020 ora 20:00 se va juca piesa ,,Despre romani numai de bine” la Restaurant Elisabeta

Divertisment

Despre romani numai de bine” este un spectacol gandit, scris si jucat de adolescenti.

Regie: Spectacol Devised Coordonat de Alexandru Ivanoiu
Tip spectacol: Comedie 
Afis: Elena Smintina
Multumiri speciale: Alin Negutoiu
Distributie: 
Hristu Trica
Matei Bumbut
Eva Cosac
Andrada Ionescu
Tudor Licu
Ramona Niculae
Diana Tataru
Una Toma
Ana Trif
Durata: 1h 10 min (fara pauza)

Pret Bilet: 35 lei

Sinopsis

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

„Despre romani numai de bine” este un spectacol gandit, scris si jucat de adolescenti. Comedia a avut avanpremiera pe 1 decembrie 2018, chiar de centenarul Marii Uniri, iar premiera pe 30 noiembrie 2019. Pentru a produce acest spectacol au inceput prin a observa. Au observat oameni in autobuz, tineri in clasa a 12a, parinti, profesori si asa mai departe. Ulterior au inceput sa se observe pe ei. Cat de mult le pasa lor sau romanilor in general de centenar? Au inceput sa intrebe si au adus raspunsurile in spectacol. Au adus oamenii din autobuz in spectacol, au adus adolescenti cu vise si pareri diferite in spectacol. Pe langa centenar, au ales sa vorbeasca si despre decizia tinerilor (din ce in ce mai frecventa) de a pleca din tara. Nu se arata cu degetul,  nu se prezinta vreo varianta de: „Asa da!” sau „Asa nu”, ci doar realitatile din Romania. Inca nu stim care este varianta cea mai buna: daca sa pleci sau daca sa ramai. Poate vom descoperi impreuna raspunsul miercuri, 11 martie, ora 20:00. Spectacolul este potrivit pentru orice adolescent, orice parinte, bunic, profesor. Va asteptam.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.