Miercuri 19 februarie 2020 ora 19:30 are loc o seara dansanta la Restaurant Elisabeta

Divertisment

Tip spectacol: seara dansanta cu muzica live

Desfasurator:
18:30 –19:30 – acces public in sala
19:30 – 20:30 – pasi de dans din anii ’30 – ’50  coordonati de Ioana Lupescu si echipa sa de la Bucuresti Swing Dance, pe muzica DJ, cu tematica Swing&Jazz
20:30 – 21:15 – Sing&Swing Band (partea I)
21:15 – 21:30  – muzica DJ
21:30 – 22:15 – Sing&Swing Band (partea II)
22:15 – 23:00-  muzica DJ

Componenta artistica:

Bucuresti Swing Dance Society 

Sing&Swing Band

Pret bilet: 69 lei 

Sinopsis

In luna februarie, lansam cea de-a doua editie din seria de seri dansate cu muzica live. Impreuna cu ambientul special creat de Restaurantul Elisabeta, si sub acordurile live ale celor de la Sing&Swing Band, dansatorii de la Bucuresti Swing Dance Society vor aduce in cadrul evenimentului, atmosfera vibranta a anilor `30 – `50, prin pasi de dans, zambet si muzica buna care va va impinge catre un weekend de exceptie. 

Evenimentul “Pe ritmuri interbelice” a fost gandit ca o calatorie prin lumea muzicii live de Swing&Jazz, a dansurilor ritmate si extrem de vioaie din anii `30 – `50, destinata tuturor celor care doresc sa invete sa danseze, sa socializeze si sa se destinda intr-o zi obisnuita din timpul saptamanii. 

Restaurantul Elisabeta este caracterizat prin rafinamentul si eleganta specifica perioadei interbelice, dorind ca „elegant” sa fie cuvantul care ne defineste, atat din punct de vedere al serviciilor, cat si prin produsele pe care vi le oferim. De aceea colaborarea noastra cu cei de la Bucuresti Swing Dance Society va transforma serile obositoare din Bucuresti in seri de poveste de pe vremea Micului Paris.

Sub coordonarea Ioanei Lupescu, Bucuresti Swing Dance Society sustine proiecte ce promoveaza dansul, atat in randul copiilor, cat si al adultilor, in mod special prin:

  • Metoda de petrecere a timpului liber intr-un mod placut… socializare
  • Terapie neconventionala
  • Metoda de dezvoltare bazata pe inteligenta emotionala

Colaborarea dintre Restaurantul Elisabeta si Bucuresti Swing Dance Society urmareste:

  • Relaxarea intr-o atmosfera calda si prietenoasa
  • Dezvoltarea metodelor bazate pe naturaletea miscarilor, muzica, conexiunea, apropierea de om si valorificarea dorintelor sale

Ioana Lupescu (presedinte & antrenor) Bucuresti Swing Dance Society are o experienta vasta in:

  • Lindy Hop & Charleston, Solo Jazz, Collegiate Shag & Blues
  • Dans de Societate (Vals lent si vienez, Tango international, Foxtrot, Samba, Cha-cha-cha, Rumba, Jive)
  • Latino Social (Salsa, Bachata, Merengue, Cha-cha-cha) si Dansuri africane (Kizomba)
  • Tango Argentinian (Milonga, Clasic)
  • muzicalitate, dans, istorie, emotie si distractie 

 „Sing&Swing” Band (muzicieni si dansatori) promoveaza din august 2017 conexiunea muzica – dans si atmosfera anilor ’20-’60, cand ritmurile de Dixieland, Swing&Jazz erau dedicate iubitorilor de dans si miscare. Avand viziuni comune, fondatorii S&SB – Ioana Lupescu si Adrian Tetrade au creat acest band in care promoveaza in special muzica de Swing&Jazz Americana ce se impleteste cu miscarile de dans oferite atat privitorilor, cat si celor care doresc sa invete cativa pasi. La evenimentele speciale presara pe alocuri si Blues sau muzica ce are influente europene (Vals, Tango, Foxtrot) si latino – americane (Salsa, Cha-cha-cha, Bossa Nova).

 Formula de baza a S&SB (muzicieni si dansatori): Ioana Lupescu – manager & dansator/coregraf, Adrian Tetrade – tobe, Ana-Maria Munteanu – voce, Bogdan Munteanu – pian, Bogdan Roman – saxofon & clarinet, Iulian Corlateanu – chitara bass, Vlad Nita – trompeta, Adrian Iordache – trombone, Adrian Cinezean & Tea Chiru, Paula Solomon si Andrei Petrea – dansatori.

Daca v-am starnit curiozitatea va asteptam sa petreceti o seara de miercuri asa cum nu ati mai facut-o pana acum. Aducem atmosfera vibranta a filmelor anilor ’30 -’50, prin pasi de dans, zambet si muzica live care va va tine in forma intreaga saptamana.

INVETI – PRACTICI – SOCIALIZEZI – MANANCI SANATOS LA RESTAURANT ELISABETA SI INCEPI DE MIERCURI!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.