Plimbări gratuite cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei

Divertisment

Începând de ieri, 14 august 2019, toţi cei care vizitează Parcul Drumul Taberei, cel mai frumos parc din Bucureşti, reabilitat integral de autoritatea locală a Sectorului 6, au la dispoziţie noi modalităţi de petrecere a timpului liber.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a dat startul plimbărilor cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei, acolo unde a fost amenajat cel mai mare ponton plutitor din ţară.

„Am promis că voi reda locuitorilor Sectorului 6 mândria de a face parte din această comunitate. Am reuşit, până în prezent, să reamenajez spaţii abandonate de zeci de ani, iar Parcul Drumul Taberei este un exemplu de proiect pe care l-am deblocat şi reamenajat cu succes. Începând de astăzi, venim cu un nou punct de atracţie în parc: plimbarea cu hidrobicicletele pe lac. Foarte mulţi bucureşteni care au copilărit în zonă îşi amintesc cu plăcere de această modalitate de relaxare şi distracţie, aşa că îi invit să retrăiască acele momente”, a spus Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Până duminică hidrobicicletele vor putea fi utilizate gratuit, în limita disponibilităţii, prezentând actul de identitate al unui adult şi respectând normele stabilite prin regulamentul afişat pe ponton. De marţi, 20 august 2019, închirierea se face contra sumei de 10 lei/oră.

Hidrobicicletele au o capacitate de 2 locuri, respectiv 4 locuri – pentru doi adulţi plus doi copii.

Lacul de agrement din centrul Parcului Drumul Taberei are o suprafaţă de 1,18 hectare şi o adâncime medie de un metru, având amenajată în mijloc o fântână arteziană cu jocuri de ape.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.