Primarul Capitalei, Nicușor Dan, despre nevoia unui vot de încredere pentru proiectul liberal:

Politic

„Alegerile sunt importante pentru că România are în momentul acesta o uriașă oportunitate de dezvoltare, 80 de miliarde de euro bani europeni, o oportunitate pe care nu avem voie să o ratăm. Consider important să mă exprim și pe subiectul acesta și pentru că mulți oameni m-au învestit cu încrederea lor.

Este obligatoriu să trimitem PSD în opoziție după tot răul pe care l-a făcut și României, și Bucureștiului. Pentru aceasta trebuie să ieșim duminică în număr mare la vot. Opțiunea mea pentru votul de duminică este Partidul Național Liberal. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment.

Noi decidem acum viitorul României pentru următorii patru ani. Este o chestiune extrem de serioasă și de aceea consider că este un act de responsabilitate să vin în fața dumneavoastră să îmi exprim și opțiunea și mai ales argumentele care stau la baza ei:
– PNL are cel mai solid program de guvernare, program care are o componentă de dezvoltare și implicit de bunăstare. Avem de absorbit în viteză acești bani și nu avem timp pentru experimente.
– PNL este partidul care a negociat această finanțare europeană și este partidul care a definit mecanismele de implementare.
– PNL are cea mai bună variantă de Prim-ministru, pe Ludovic Orban. PNL-ul, sub conducerea lui Ludovic Orban, a reușit și a dovedit că are maturitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte, așa cum a făcut-o când a preluat guvernarea, așa cum a făcut-o în alegerile locale din București când s-a subordonat total scopului de a scoate PSD-ul din administrația din Capitală.
– PNL-ul are o relație corectă, deja funcțională, cu președintele României. – PNL-ul are o relație corectă, deja funcțională, cu mine, ca primar al Bucureștiului. În doar o lună am reușit să rezolvăm probleme care țin de sănătate, de termoficare, de finanțare, de mediu și sunt convins că în patru ani putem face mult mai multe lucruri bune pentru București.
– Și nu în ultimul rând, PNL-ul este partidul care poate să bată PSD-ul la alegerile parlamentare, așa cum a făcut-o la alegerile locale.
Noi, în momentul acesta, suntem în curs de a scoate caracatița din Primăria Capitalei, caracatița PSD, și nu aș vrea ca această caracatiță să-și regăsească imunitatea în Parlament sau în Guvern.

Închei invitând bucureștenii și românii să iasă duminică la vot, să voteze pentru dezvoltarea României și pentru noul București!”

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.