Primul Campionat de Fifa 2020 pe echipe pentru baieti si fete!

Divertisment

Pe data de 7 Decembrie, la Ok Center (Strada Traian nr.1), de la ora 11:00, Footballicious Girls invită pasionaţii şi pasionatele de fotbal să participe la primul campionat de FIFA 2020 pe echipe mixte!

Îţi propunem un super eveniment ce are ca esenţă eterna sete pentru victorie şi bineînţeles munca în echipă. Şi nu este doar un super eveniment, ci şi o premieră. Vei fi pionier sau pionieră a acestei bătălii supreme. Da! Ai auzit bine, băieţi şi fete! Nu va fi o confruntare obişnuită… Armele? Joystick-urile! Terenul de luptă? Terenul de fotbal! Ai ghicit! Ne aşteptăm la lupte seculare ce vor dura 90 de minute! Doar că de data aceasta ne vom rezuma la mediul virtual, aşa că te invităm să te lupţi în goluri spectaculoase şi driblinguri fantastice, toate prin intermediul celui mai consacrat joc video … FIFA! Da, atât fetele cât şi băieţii se bucură de FIFA, aşa că te aşteptăm să ne bucurăm împreună!

Te provocăm să te aliezi şi să te lupţi! Echipele vor fi MIXTE! Campionatul va fi unul plin de adrenalină în care două câte două, echipe formate dintr-un băiat şi o fată, se vor duela până la fluierul final, iar scorul va decide cine merită să meargă cu un pas mai aproape de marele premiu. Dacă aţi fost eliminaţi, nu vă descurajaţi! Voie bună, distracţie şi multe surprize vă aşteaptă după fiecare meci. Va fi un eveniment cu o energie frumoasă în care vom avea ocazia să demonstrăm că şi fetele şi băieţii se bucură de fotbal… cot la cot sau mai bine spus joystick la joystick.

Aşadar, îndrăzneşte! Te invităm să participi la primul campionat de FIFA pe echipe formate din băieţi şi fete! Avem doar 32 de locuri disponibile!

Footballicious Girls este proiectul prin care ne spunem povestea în fotbalul feminin şi arătăm adevărata faţă a acestuia, inspirăm cât mai mulţi oameni şi totodată creăm contexte de dezvoltare personală, educaţie şi agrement prin fotbal.

De ce? Pentru că ne dorim să inspirăm fetele din România pasionate de acest sport, să le atragem alături de noi, să le arătăm cum este viaţa unei echipe de fotbal feminin.

Sperăm să ajungem atât la inimile, cât şi la minţile oamenilor. Vrem să îi inspirăm, să determinăm toate persoanele sceptice, care refuză să înţeleagă că fotbalul este un sport dedicat atât băieţilor, cât şi fetelor în egală măsură, să ne asculte povestea, să ne citească ideile, gândurile şi sentimentele, şi să ne înţeleagă pasiunea.

Pentru mai multe informaţii accesează site-ul nostru https://footballiciousgirls.ro/ sau trimite-ne un mail la adresa contact@footballiciousgirls.ro.

Nicoleta Toporaş
Co-Founder & Content Creator

E-mail: contact@footballiciousgirls.ro
Website: https://footballiciousgirls.ro/
Facebook Page: Footballicious Girls

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.