RADET anunță că duminică noapte încep probele pentru furnizarea căldurii în apartamente

Social

RADET anunță că duminică, de la ora 23.00, vor începe probele la cald pentru apartamentele din Capitală, având în vedere prognoza meteo, care anunţă temperaturi în scădere.

„Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care vor fi înregistrate, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”, precizează RADET într-un comunicat citat de Mediafax.

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, adaugă instituția.

Încă de la începutul lunii octombrie RADET a început, la cerere, furnizarea căldurii spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris la registratura RADET, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.