“Russian Night”- Spectacol muzical Tania Popa: Vineri, 3 aprilie, ora 21:00

Divertisment

Tip spectacol: muzica ruseasca

Pret Bilet: 49 Lei

Componenta:
Tania Popa – voce
Marian Hancu – pian
Doru Diaconu – percutie

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

Era o vreme, nu foarte demult, in care cultura interbelica romaneasca era vizibil atinsa de influente rusesti. Sa ne intrebam bunicii daca exista biblioteca fara vreun Dostoievski sau Puskin, concert de Opera fara vreo arie de Ceaicovski sau vreo petrecere unde sa nu se danseze macar vreun Kazachok.

O muzica ce nu necesita prea multe prezentari. Oricine stie ca ascultand muzica ruseasca te poti trezi plangand sau fredonand (chiar nestiind versurile), te poti trezi dansand sau pur si simplu razand. Muzica ruseasca te incarca cu un sir nesfarsit de sentimente. De fapt asta si trebuie sa se intample atunci cand asculti muzica in general! Sa ne umplem de bucurie, melancolie si veselie alaturi de inconfundabila voce a indragitei actrite Tania Popa, care a cucerit cu talentul sau inimile publicului.

Vineri, 3 aprilie, de la orele 21:00, Restaurant Elisabeta va asteapta cu portile deschise pentru a va bucura de recitalul  “Russian Night”, cantece traditionale rusesti, dans si voie buna, in compania Taniei Popa.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.