Sâmbătă 14 martie 2020 ora 21:00 se va juca piesa ,,Cainele Gradinarului” la Restaurant Elisabeta

Divertisment

Un remake dupa cel realizat in 1987 de Florian Pittis, o comedie musical exceptionala!

Autor: Lope de Vega
Regie: Serban Puiu
Tip spectacol: Comedie musical
Durata: 1h 45min (fara pauza)
Componenta muzicala:
Pian – Serban Chitu
Chitara electrica – Florin Chitu
Chitara bass – Adrian Popescu
Tobe – Alexandru Badea
Distributie: 
Contesa Diana: Teodora Daiana Pacurar
Teodoro: Daniel Nuta
Marcela: Valeria Stoian
Tristan: Serban Chitu
Ricardo: Vlad Ianus/Gabriel Gheorghiu
Celio: Vlad Jinga
Federico: Adi Gheo
Leonido: Alexandru Prica
Dorotea: Oana Dragne
Fabio: Vlad Banzoiu/Razvan Bratu

Pret Bilet: 39 lei

Sinopsis

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

Spectacolul „Cainele Gradinarului” este un remake dupa cel realizat in 1987 de Florian Pittis. A fost un spectacol jucat cu mult succes de-a lungul mai multor stagiuni la Teatrul Bulandra din Bucuresti, in care actorii din acea distributie incantau romanii si le redau bucuria de a trai si experienta unei tinereti vesnice. Chiar si in plina revolutie, cand oamenii stateau in Piata Universitatii, sala teatrului se umplea iar oamenii veneau pentru doua ore si urmeareau, cantau si erau incantati.

Emilia Popescu, Oana Pellea, Mihai Gruia Sandu, Razvan Ionescu, Florian Pittis, Manuela Ciucur, Marcel Iures si toti ceilalti din distributie respirau acelasi aer si erau un tot, un intreg, o traditie pe care acesti tineri actori incearca sa o transmita mai departe.

Noua distributie este alcatuita din tineri studenti in anul terminal, tineri plini de energie al caror singur scop este sa va faca sa zambiti. Talentul lor combinat cu experinta regizorala a domnului Puiu Serban, regizor de comedii, si energia pe care maestrii Stefan Velniciuc si Doru Ana, profesorii coordonatori ai acestor studenti, le-au insuflat-o, au produs un spectacol plin de viata, muzica si situatii incalcite. Au combinat clasicul lui Lope de Vega, cu muzica lui Sorin Chifiriuc si alte slagare cunoscute si promit un spectacol tineresc, care va va incanta cu siguranta.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.