Se ridică din nou deşeurile voluminoase din sectorul 2

Social

O nouă acţiune de colectare gratuită a deşeurilor voluminoase şi DEE-uri (mai puţin deşeurile provenite din construcţii, care se ridică contracost) are loc sâmbătă, 30 noiembrie 2019, când domnul primar Toader Mugur Mihai vine în sprijinul locuitorilor sectorului 2 care îşi fac curăţenie în case.

Persoanele interesate sunt rugate să depoziteze lucrurile de care nu mai au nevoie în faţa locuinţelor şi să anunţe adresele respective la unul din următoarele numere de telefon:

– 021.252.51.03 – Poliţia Locală Sector 2

– 021.9941 – Poliţia Locală Sector 2

– 021.9654 – S.C. Supercom S.A.

La solicitarea primarului sectorului 2, SC Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deşeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

În vederea bunei coordonări a activităţii, sectorul 2 a fost împărţit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 şi S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor circula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deşeurilor, ridicării şi transportării acestora la centrele de colectare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.