“De la Maria la Marie, de la doina la fado”- Spectacol muzical Jezebel & band: Sambata, 17 octombrie 2020, ora 20:00

Divertisment

Tip spectacol: spectacol muzical (de la doine la fado) | Durata: 1h 30min (fara pauza)

Pret Bilet:  39 Lei

Componenta muzicala:
Jezebel – voce
Alexandru Burca – pian

Desfasurator:
18:00 – 20:00 café-concert
20:00 – 21:30 spectacol muzical

Pentru a evita orice inconvenient, accesul in sala se face cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura, dar si pentru a evita aglomeratia. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere!

Izabela Barbu, alias Jezebel, de profesie economist, ce a activat vreme de peste 20 de ani in sistemul financiar-bancar, s-a decis la 40 de ani sa-si schimbe drumul in viata si a inceput o noua cariera, in domeniul artistic, intorcandu-se la pasiunile din copilarie – muzica si teatrul. La 49 de ani a ales sa se mute in Germania, iar la 50  de ani a devenit instructor de yoga  autorizat international – Yoga Alliance Internationl USA.

In cei mai bine de 12 ani scursi de la debutul de pe scena clubului bucurestean “Spice”, Jezebel a sustinut sute de spectacole muzicale in tara dar si in strainatate.

Abordeaza genuri si stiluri muzicale diferite, trecand cu naturalete, pasiune si o rara versatilitate de la folclor – traditional ori prelucrat – la jazz, de la chansonetta la tangou argentinian, de la ritmuri cubaneze la muzica traditionala mexicana, de la muzica romaneasca interbelica la fado, de la muzica sacra la bell canto. Proiectele sale muzicale, printre care, “de la Maria Tanase la Edith Piaf, prin micul Paris”, “Historia de un amor”, “Bun ii vinu’ghiurghiuliu”, “Interbelic Mood”, “Interbelic fusion rock”, “Tango del mar”, “Unirea – sub zodiac Mariei, regina tuturor romanilor” etc. au fost gazduite de numeroase scene, atat in Bucuresti si in tara, cat si in Franta, Austria, Germania, Israel, Maroc, Turcia, Canada.

Noul sau proiect, “De la Maria la Marie, de la doina la fado” va fi prezentat in premiera pe scena Restaurantului Elisabeta, pe data de 17 octombrie.

“In mine s-a dat mereu o lupta intre clasic si jazz, mama fiind profesoara de pian, iar tata profesor de trompeta. Aceasta nehotarare m-a facut sa explorez, cu o curiozitate de copil, stiluri diferite si sa ajung sa experimentez senzatii nebanuite”, spune Alexandru Burca, pianist la Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian“.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.