Spectacolul ”Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” la Amfiteatrul “Mihai Eminescu”

Divertisment

Teatrul Elisabeta va invita la comedia “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” sambata, 1 august, de la ora 20:00, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” din strada Arhitect Hirjeu, nr. 61, Bucuresti.

Intense rasturnari de situatie si quiproquo-uri surprinzatoare!

REGULAMENT EVENIMENTE : https://teatrulelisabeta.ro/regulament-participare-la-evenimentele-elisabeta-in-aer-liber/

Autor: Marc Camoletti
Regie: Serban Puiu
Costume: Tania Popa
Scenografie: Ion Molete
Tip spectacol: comedie
Durata: 1h45min (fara pauza)

Distributie:

Bernard: Bogdan Stanoevici
Robert: Marius Gilea
Suzette: Maria Buza
Jacqueline: Alexandra Velniciuc
Suzanne: Anca Dinicu
George: Andreas Petrescu

Pret Bilet: 75 lei

Sinopsis

Deschidem stagiunea de vara cu mult aplaudata comedie “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu”, din strada Arhitect Hirjeu, nr. 61, Bucuresti. Abia asteptam sa va revedem, sa va avem aproape si sa ne zambiti, chiar si de sub masti.

Comedia “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, fiind jucata pana in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta incurcatura imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”, “Vassa Jeleznova”, “Capcana pentru un barbat casatorit” etc.), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Va invitam la comedia “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” sambata, 1 august, de la ora 20:00, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu”. Am luat toate masurile necesare pentru a va asigura o experienta placuta si in siguranta, spre bine dumneavoastra, al tuturor.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.