HeyDay Music Festival aduce hituri legendare în Bucureşti!

Divertisment

Primăria Capitalei, prin creart, organizează cea de-a IV-a ediţie HeyDay Music Festival, între 6 şi 8 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 22:30, în Parcul Izvor! Intrarea este liberă la toate activităţile din program.

Cel mai mare festival internaţional de trupe tribute din România celebrează 50 de ani de la Woodstock, printr-o ediţie specială flower power, care aduce muzica artiştilor legendari: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Pink Floyd, Queen, ABBA, The Beatles şi mulţi alţii.

Pentru al patrulea an consecutiv, evenimentul reuneşte pe Park Stage şi pe River Stage, cele mai apreciate trupe tribute din străinătate, care au concertat la festivaluri prestigioase din Europa, dar şi trupe din România, recunoscute pentru interpretarea pieselor unor formaţii celebre şi pentru stilul vestimentar adoptat, devenind sosii ale artiştilor legendari.

HeyDay reprezintă destinaţia perfectă de festival pentru toţi iubitorii de muzică, indiferent de vârstă sau generaţia din care fac parte. Atmosfera festivalului este completată de o paletă diversă de activităţi şi zone dedicate, în care fanii trupelor vor putea să îşi facă tatuaje, să se machieze şi să se coafeze în stilul artiştilor îndrăgiţi, zilnic, între orele 10:00 – 22:00. De asemenea, cei mici se pot distra într-un loc special amenajat pentru ei.

Din zona de street food nu vor lipsi băuturile răcoritoare, îngheţata sau gustările, astfel încât cei prezenţi să se poată bucura pe parcursul întregii zile de toate activităţile din cadrul festivalului.

CONCERTE

Vineri, 6 septembrie, începând cu ora 17:15, festivalul este deschis de trupa The Fogerty’s din România, care va reda pe scenă energia formaţiei americane de rock Creedence Clearwater Revival, fiind urmată, de la ora 18:00, de trupa The Bob Dylan Story din Marea Britanie, care va aduce un tribute artistului Bob Dylan, invitând publicul într-o incursiune în America anilor ’60, o călătorie plină de emoţie, o celebrare a uneia dintre legendele muzicii mondiale.

De la ora 19:00, Talia Ould din Marea Britanie o va impersona pe celebra artistă americană Janis Joplin, prin talentul muzical, timbrul vocal şi look-ul incredibil de asemănător, aducând pe scena HeyDay toată energia, pasiunea şi forţa ei. Începând cu ora 20:00, 21st Century ABBA din Marea Britanie va oferi un tribute grupului pop suedez ABBA, care a încântat generaţii întregi cu piese precum „I Have A Dream”, „Dancing Queen”, „The Winner Takes It All”, „Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)”, „Fernando”, „Mamma Mia!” sau „Waterloo”.

De la ora 21:00, Speak Floyd din România, va oferi la HeyDay un tribute Pink Floyd, trupă care ne-a încântat de-a lungul timpului cu piese nemuritoare precum „Another Brick In The Wall”, „Hey You” sau „Time”. Seara se va încheia cu un concert al trupei The Daredevils din Olanda, de la ora 22:00, care explodează bariera sonoră, lăsând în urmă confetti şi bucurie, un fulger muzical de proporţii astronomice, în care se îmbină hiturile clasice cu efectele speciale.

Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 17:00, formaţia Who’s Next din Marea Britanie va aduce pe scena HeyDay atmosfera creată de una dintre cele mai importante trupe rock ale tuturor timpurilor, fiind considerată cea mai buna trupă tribute The Who. De la ora 17:50, Joe Cocker Experience din Belgia va aduce un omagiu legendarului artist Joe Cocker, cunoscut pentru hituri precum „You are so beautiful” sau „Up where we belong”.

De la ora 18:40, Like The Beatles din Marea Britanie, una dintre cele mai apreciate trupe tribute The Beatles, va oferi un adevărat show şi o permanentă mărturie a admiraţiei şi respectului faţă de cea mai mare trupă a tuturor timpurilor. Aceştia concertează în costume autentice şi folosesc instrumentele originale pentru a obţine autentic sunet Beatles. De la ora 19:30, Oye Santana din Marea Britanie, câştigători ai concursului National Tribute Music Aawards din UK, vor oferi un tribute Carlos Santana, impresionând publicul prin autenticitatea interpretării, aptitudinile de muzicieni, pasiunea şi bucuria de a celebra un artist care a făcut istorie în muzică.

De la ora 20:30, Gimme Hendrix din America va reuşi, cu cea mai mare fidelitate, să aducă în faţa publicului pe cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor, Jimi Hendrix, oferind un tribute grupului The Jimi Hendrix Experience, cea mai bună formaţie a anilor ’60 psihedelici, a cărei mişcare nu numai că a schimbat deceniul, ci a redefinit muzica. Sunetul lor a fost un amestec uimitor de blues, soul, r&b, jazz, rock şi multe alte genuri. Nimeni nu a auzit ceva asemănător înainte de Jimi Hendrix. Gimmie Hendrix aspiră să recreeze experienţa Jimi Hendrix, prin spectacole live minunate, care omagiază The Jimi Hendrix Experience. Seara se va încheia cu un concert al trupei The Stones din Marea Britanie, de la ora 21:40, care va aduce tribute fenomenului rock The Rolling Stones, cu hituri precum „Gimme Shelter”, „Sympathy for the Devil”, „Paint It, Black”, „(I Can’t Get No) Satisfaction”, „Wild Horses” sau „Angie”.

Duminică, 8 septembrie, începând cu ora 17:15, formaţia Dream On din România va oferi un show sugestiv intitulat Woodstock Music Tribute. De la ora 18:00, Legend Live din Marea Britanie va aduce un tribute lui Bob Marley, legenda jamaicană care a devenit un icon internaţional al muzicii reggae, cu hituri nemuritoare precum „Buffalo Soldier”, „Could You Be Loved”, „Get Up Stand Up”, „No Woman, No Cry”. De la ora 19:15, trupa Masterpiece din România revine la HeyDay cu un tribute de neratat Metallica, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe de heavy metal din lume.

De la ora 20:15, Pasărea Rock din România va cânta pe scena HeyDay unele dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Phoenix. Seara se va încheia cu un concert al trupei Queen By Vipers din Marea Britanie, de la ora 21:15, un show complet Queen, formaţie cunoscută la nivel internaţional pentru hituri precum „Bohemian Rhapsody”, „Don’t Stop Me Now”, „Somebody to Love”, „Who Wants to Live Forever”, „Under Pressure”, „The Show Must Go On” sau „I Want to Break Free”.

Facebook event: https://urlzs.com/EBs4A
Facebook page: https://urlzs.com/pDrJx
www.heydayfest.ro

Organizatori: Primăria Capitalei, prin creart
Partener Media: Rock FM

PROGRAM

Vineri, 6 septembrie
17:15 The Fogerty’s (RO) – Creedence Clearwater Revival tribute
18:00 The Bob Dylan Story (UK) – Bob Dylan tribute
19:00 Talia Ould (UK) – Janis Joplin tribute
20:00 21st Century ABBA (UK) – ABBA tribute
21:00 Speak Floyd (RO) – Pink Floyd tribute
22:00 The Daredevils (NL)

Sâmbătă, 7 septembrie
17:00 Who’S Next (UK) – The Who tribute
17:50 Joe Cocker Experience (BE) – Joe Cocker tribute
18:40 Like The Beatles (UK) – The Beatles tribute
19:30 Oye Santana (UK) – Carlos Santana tribute
20:30 Gimme Hendrix (US) – Jimi Hendrix tribute
21:40 The Stones (UK) – The Rolling Stones tribute

Duminică, 8 septembrie
17:15 Dream On (RO) – Woodstock Music Tribute
18:00 Legend Live (UK) – Bob Marley tribute
19:15 Masterpiece (RO) – Metallica tribute
20:15 Pasărea Rock (RO) – Phoenix tribute
21:15 Queen By Vipers (UK) – Queen Tribute

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.