Locuințe sociale

Social

Primarul General, Gabriela Firea: “Lucrăm intens la cel mai ambițios proiect imobiliar de locuințe sociale derulat de Primăria Capitalei, în ultimii 30 de ani. În Sectorul 6, pe Bdul. Prelungirea Ghencea, nr.322-326, Compania Municipală Imobiliara si Trustul de Clădiri Metropolitane ridică un complex rezidențial care, în final, va avea 8 blocuri.
În toamna anului trecut a fost demarată construcția primului imobil, cu 114 apartamente și 155 de locuri de parcare (subterane și supraterane), iar la parter vor putea fi amenajate spații comerciale.
În ciuda tuturor întârzierilor apărute în toată această perioadă de pandemie, pe care o traversăm cu toții, estimăm că lucrările se vor încheia în această iarnă.

Vestea bună este, însă, că intenționăm să începem repartizarea apartamentelor chiar din această toamnă.
Va fi un prim pas spre rezolvarea crizei de locuințe sociale cu care se confruntă Capitala de ani de zile și pentru care niciun Primar General de până acum nu s-a preocupat să găsească soluții.
Cum spuneam, imobilul la care se lucrează în prezent reprezintă doar prima etapa de implementare a acestui proiect imobiliar de anvergură care, în final, va avea 8 blocuri, adică în total 600 de locuințe și 732 de locuri de parcare.”
Pentru prima etapă, valoarea investiției este de 37,1 milioane de lei (fără TVA).
Celelalte șapte imobile ale ansamblului rezidențial se află, în acest moment, în faza de proiectare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.