“Ozana Barabancea & Friends”- Spectacol muzical: Vineri, 20 martie, ora 21:00

Divertisment

Tip spectacol: spectacol de jazz, music-hall si melodii romanesti | Durata: 1h30min (cu pauza)

Pret Bilet: 39 Lei

Componenta muzicala:

Ozana Barabancea & Friends

In luna martisorului, Ozana Barabancea revine pe scena Restaurantului Elisabeta, pentru a va oferi o seara autentica de muzica jazz si cover-uri celebre, intr-un ambient cald si primitor.

Ozana Barabancea este cunoscuta pentru interpretarile sale din opera, din muzica internationala, dar si pentru show-urile de jazz sustinute in toate colturile lumii si energia cu care impresioneaza oamenii din jurul sau de fiecare data. A fost laureata la Festivalul de Jazz „Napocensis” in anul 1997, a facut parte din distributia unor musicaluri precum “Chicago”, in regia lui Ricard Reguant, “Lautrec la Bordel”, semnat de Horatiu Malaele, “Un altfel de cabaret” in regia Ancai Sigartau, iar iubirea pentru jazz si-o mentine pana in prezent.

Dupa cum ne impartaseste artista: “Formele binecuvantate de exprimare sonora se nasc din bucuria impartasirii. Excesul de suflet se trateaza cu arta! Si nu dauneaza deloc sanatatii. Din contra! Asadar, zambesc si tin soarele pe piept, respir muzica si expir binecuvantare. Tonul, tonusul muzical si tonalitatea sunt elemente ce ma ghideaza in cercetarea sunetelor. Frecventa sonora este mai mult decat o bucurie, este un elixir vindecator al oricarui element perturbativ pentru suflet. De aceea respir muzica”. Spectacolul muzical al Ozanei Barabancea este asadar, o declaratie de dragoste muzicii.

Va invitam vineri, 20 martie, de la ora 21:00 la un spectacol muzical emotionant alaturi de Ozana Barabancea si invitatii sai, la Restaurantul Elisabeta. Promitem voie buna si bucate delicioase!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.