Primăria Sectorului 3 nu mai lucrează cu publicul începând de vineri

Social

Primăria Sectorului 3 nu mai lucrează cu publicul începând de vineri, potrivit unui comunicat al acestei instituţii.

„Primăria Sectorului 3 îi informează pe cetăţeni că începând de vineri, 13 martie, nu mai lucrează cu publicul în sediul din Calea Dudeşti nr. 191 şi în cele trei sedii ale Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale. Totodată, Primăria Sectorului 3 solicită cetăţenilor să folosească instrumentele digitale pe care le pune la dispoziţie pentru a interacţiona cu instituţia în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu Coronavirus (COVID-19)”, informează autoritatea locală.

Primăria Sectorului 3 reaminteşte că oferă cetăţenilor servicii în sistem online. Prin intermediul serviciilor online, cetăţenii nu mai sunt condiţionaţi de timp sau de programul de lucru al instituţiei, menţionează autoritatea locală.

Conform sursei citate, cetăţenii pot beneficia online de următoarele servicii: plata taxelor şi impozitelor locale online – www.ghiseul.ro; depunerea de cereri şi documentaţie pentru solicitarea unui loc de parcare; obţinerea de certificate de urbanism; depunerea de sesizări şi urmărirea traseului lor interdepartamental şi al statusului în timp real. Aplicaţia „I love S3”, ce poate fi descărcată pe orice tip de telefon mobil, permite o vizualizare a hărţii sesizărilor primite de la cetăţeni, precum şi statusul lor de rezolvare.

Autoritatea locală precizează că programarea căsătoriilor online pentru cetăţenii cu domiciliu în sectorul 3 permite rezervarea fermă a unui interval de timp la o dată anume chiar şi cu câteva luni înainte de momentul ceremoniei.

Alte servicii de care cetăţenii pot beneficia online sunt: programarea pentru transcrierea certificatelor/extraselor de stare civilă; eliberarea de autorizaţii, acorduri şi avize de funcţionare comercială, precum şi a certificatelor de atestare fiscală; o secţiune care permite cetăţenilor o evaluare a activităţii instituţiei.

Primăria aminteşte de înscrierea exclusiv online în creşele din această zonă administrativă.

Primăria Sectorului 3 îi roagă pe toţi cetăţenii să respecte în această perioadă recomandările autorităţilor din domeniu, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.