Seara boiereasca – Spectacol muzical Maria Buza si Taraful George Patrascu,vineri 25 septembrie 2020 ora 19:00

Divertisment

Tip spectacol: muzica populara, lautareasca si din folclorul interbelic
Durata:1h 30 min
Componenta:
Maria Buza
Taraful George Patrascu

Desfasurator:
19:00 – 20:00 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
20:00 – 21:00 café-concert
21:00 – 21:45 spectacol muzical (partea I)
21:45 – 22:00 pauza
22:00 – 22:45 spectacol muzical (partea a II a)

Pret Bilet: 49 lei

Sinopsis

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

Vineri, 25 septembrie, de la ora 21:00, Restaurant Elisabeta va asteapta sa petreceti o seara minunata alaturi de o voce de exceptie, acompaniata de acordurile unice ale talentatilor instrumentisti din Taraful George Patrascu.

Daca inca nu v-ati dat seama despre cine e vorba, va spunem noi,  inegalabila artista Maria Buza, impreuna cu taraful George Patrascu, revin pe scena Restaurantului Elisabeta.

Personalitate artistica unica, Maria Buza este renumita atat pentru recitalurile ei inspirate din muzica populara si lautareasca din folclorul vechilor Bucuresti (de la inceputurile secolului XX), precum si pentru talentul actoricesc de exceptie, artista laudandu-se cu un portofoliu impresionant de roluri de comedie, atat pe scenele teatrului romanesc cat si in cadrul diverselor emisiuni televizate cunoscute.

Restaurant Elisabeta, cladire monument istoric, creaza o atmosfera eleganta, ce duce cu gandul la fastul si opulenta perioadei „ belle epoque”. Interioarele spatioase ale Restaurant Elisabeta gazduiesc periodic evenimente si serate ce amintesc de vremuri demult apuse ale Micului Paris.

O astfel de serata va avea loc si in data de vineri, 25 septembrie, de la ora 21:00, la Restaurant Elisabeta, unde va invitam sa va lasati incantati de glasul inconfundabil si de carisma inegalabila a Mariei Buza, acompaniata de instrumentistii talentati din taraful George Patrascu. Va vor incanta atat cu melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artisti ai secolului trecut (Ex: Maria Tanase, Gil Dobrica etc.) cat si originale.

Va asteptam cu mare drag spre a ne bucura impreuna de o serata dansanta ca pe vremurile Micului Paris!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.