Spitalul Militar Central: Secţia Cardiologie I a primit avizul epidemiologic pentru a-şi relua activitatea

Social

Secţia Cardiologie I a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” se redeschide miercuri, după ce, în ultimele două săptămâni, aici a fost aplicat protocolul intern de curăţenie, dezinfectare şi nebulizare a spaţiilor medicale, în vederea prevenirii contaminării cu virusul SARS-CoV-2.

“Pentru siguranţa personalului medical şi a pacienţilor care se adresează Centrului de Boli Cardiovasculare al Spitalului Militar Central, pacienţi care au asociat, de cele mai multe ori, diagnosticului principal o serie de alte comorbidităţi, fapt ce creşte riscul contactării noului coronavirus, protocolul de curăţenie terminală a fost efectuat de două ori, în intervalul celor două săptămâni care au trecut de la decizia închiderii secţiei”, se arată într-o informare a unităţii medicale transmisă marţi.

Potrivit sursei citate, tot personalul secţiei – corpul medical, de îngrijire şi administrativ – a primit aviz epidemiologic pentru intrarea în activitate după ce rezultatele a două serii de teste RT PCR au fost negative. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.