Târgul de Crăciun „West Side Christmas” se deschide pe 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei

Divertisment

Continuăm şi în 2022 tradiţia Târgului de Crăciun „West Side Christmas”, eveniment ajuns la a doua ediţie. Acesta va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea şi UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Organizatorii şi-au propus să transforme locul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.

Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracţiei în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice, trăite alături de prieteni şi familie.

„West Side Christmas” îşi va deschide porţile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini, şi va oferi prima experienţă din România ce uneşte magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel că parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit şi vizitat loc dedicat sărbătorilor, din ţară.

Până pe 27 decembrie, organizatorii UNTOLD pregătesc workshop-uri şi ateliere pentru copii şi adulţi, spectacole de lumini, activităţi şi experienţe magice, în premieră pentru Bucureşti. Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafaţă a cuvei lacului secat.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe şi este finanţat în totalitate din fonduri private, în baza unui contract de închiriere de spaţiu, semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul şi atracţiile celui mai mare eveniment organizat de Crăciun vor fi anunţate în perioada următoare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .