Concertele Larei Fabian de la Bucureşti amânate pentru 3 februarie 2020

Divertisment

Concertele pe care Lara Fabian ar fi trebuit să le susţină luni şi marţi la Bucureşti au fost reprogramate pentru data de 3 februarie 2020, informează organizatorii într-un comunicat de presă.

„Concertul din data de 18 noiembrie de la Sala Palatului se reprogramează pe data de 3 februarie 2020 la Sala Palatului. Biletele deja achiziţionate vor putea fi folosite pentru noua dată. Pentru evenimentul din data de 19 noiembrie locurile vor fi realocate în limita disponibilităţii pentru noua dată”, precizează organizatorii spectacolelor din România.

Lara Fabian a amânat concertele din cauza unei infecţii pe care a contactat-o recent. Artista suferă o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile, arată sursa citată.

„Dragii mei, cu inima grea vă anunţ că trebuie să îmi anulez show-urile de săptămâna aceasta. Nu pot sta pe scenă, acum, iar doctorul mi-a recomandat să fac o pauză. Regret sincer ce se întâmplă şi îmi dau seama că o să îi întristez pe mulţi dintre dumneavoastră. Îmi cer scuze pentru deranjul cauzat, promit că mă voi revanşa”, a scris Lara Fabian pe contul său de Facebook, potrivit comunicatului.

Organizatorii informează că cererile de returnare a biletelor trebuie să fie făcute până la data de 8 decembrie. Cei care doresc să îşi recupereze banii se vor putea adresa către agenţiile de la care au achiziţionat biletele. Invitaţiile emise pentru concertele de pe 18 şi 19 noiembrie vor fi anulate, iar organizatorii vor emite altele cu puţin timp înainte de concert.

Lara Fabian ar fi trebuit să concerteze duminică la Craiova, iar luni şi marţi în Bucureşti. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.