Din 6 august, Bilete online pentru noua stagiune a TNB!

Divertisment

Anul acesta, în contextul pandemiei ce nu s-a încheiat încă, stagiunea TNB se va redeschide mai devreme, pe 26 august, iar pregătirile încep chiar din aceste zile. Spectatorii sunt invitaţi să-şi aleagă din repertoriul primelor două săptămâni (respectiv 26 august – 5 septembrie) spectacolele pe care doresc să le vadă şi să-şi aleagă locurile preferate, biletele pentru această perioadă fiind puse în vânzare începând de astăzi, 6 august 2021!

Până la redeschiderea stagiunii Teatrului Naţional, sunteţi aşteptaţi sus pe teatru, la Amfiteatru TNB, cu un program estival variat alcătuit din spectacole şi filme găzduite de TNB în generoasa incintă a teatrului în aer liber.

Din 10 august, spectacolele revin la AMFITEATRU TNB, un loc unic în Bucureşti în acest moment, singura scenă din România construită în aer liber, aflată în incinta unui teatru şi prevăzută cu dotări profesioniste moderne.

În luna august, la Amfiteatru puteţi vedea spectacole de teatru şi dans, prezentate în parteneriat cu teatre independente şi de stat, şi filme selecţionate şi premiate la TIFF 2021, prezentate în premieră pe ecranele din Bucureşti.

Programul spectacolelor de la Amfiteatru poate fi consultat aici: https://www.tnb.ro/ro/bilete-online

Şi tot aici, pe site-ul teatrului, începând cu data de 6 august, găsiţi repertoriul începutului de stagiune 2021-2022 la TNB, vizitând binecunoscuta adresă a „calendarului”: https://www.tnb.ro/ro/calendar?year=2021&month=8

Între primele spectacole programate se numără titluri bine apreciate de dumneavoastră precum : O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii, Furtuna, Preşul, Frumos e în septembrie la Veneţia, Adio, domnule Haffmann, Orchestra Titanic sau Noii infractori – comedia primită, recent, cu imens succes la deschiderea Festivalului Săptămâna comediei de la Braşov.

Atât pentru programul spectacolelor găzduite, cât şi pentru primele reprezentaţii ale noii stagiuni TNB, din 6 august şi până la data de 23 august biletele sunt puse în vânzare exclusiv online, pe platforma mystage.ro.

Casa de bilete a TNB, amplasată în foaierul Sălii Mari, se redeschide pentru public începând de luni, 23 august 2021, ora 10.00.

Legat de obligaţiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2 trebuie să precizăm, pentru a evita perpetuarea confuziilor că: Certificatul de vaccinare nu este necesar, rămân însă în vigoare măsurile comunicate anterior şi pe care vi le puteţi reaminti vizitând site-ul TNB, https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru .

Vă dorim o vacanţă cât mai plăcută în continuare. Iar din 26 august, vă aşteptăm să reveniţi în sălile Teatrului Naţional din Bucureşti, ocazie cu care veţi descoperi câteva titluri noi în repertoriul binecunoscut, precum şi spectacole care nu s-au mai jucat de ceva vreme.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.