Petrece 1 mai alături de actorii Teatrului Nottara!

Divertisment

Proiectul „Cei trei fantastici” continuă

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, anunţă cel de-al treilea week-end cu întâlniri fantastice. La acest sfârşit de săptămână, protagoniştii sunt: Şerban Gomoi (vineri, 1 mai), Dan Bordeianu (sâmbătă, 2 mai) şi Luminiţa Erga (duminică, 3 mai).

Lui Şerban Gomoi nu îi place să rămână în zona de confort. Aşa că o să îl vedeţi în roluri extrem de diferite, de ofertante, de provocatoar, de la Florică Florescu din musicalul Asta-i ciudat!, în regia Dianei Lupescu, până la Moliere, în spectacolul lui Roman Feodori, MOLEˆRE | EREILOM. Un actor care îi provoacă şi pe spectatori să iasă din zona de confort.

Dan Bordeianu spunea cândva că dacă nu ar fi fost actor, ar fi fost tâmplar. Din fericire pentru lumea teatrului, a ales să fie actor, iar celebritatea sa – vi-l amintiţi probabil din serale precum Numai iubirea sau din filme ca Portretul luptătorului la tinereţe, în regia lui Constantin Popescu – nu l-a împiedicat să se afle mereu într-o continuă căutare şi explorare, motiv pentru care nu a renunţat niciodată la scena teatrului.

Actriţă de forţă, Luminiţa Erga ştie să îmbine ideal ludicul şi profunzimea, astfel că o veţi regăsi în roluri variate, complexe, în comedii spumoase sau în drame în care stăpâneşte cu precizie nuanţele psihologice ale personajului. Luminiţa Erga – energie, vitalitate, intensitate.

Cei „trei spectatori fantastici” vor putea intra în dialog cu actorul preferat de la ora 19.00, prin intermediul aplicaţiei ZOOM ce poate fi descărcată gratuit pe telefon, tabletă sau laptop. Întâlnirea va dura aproximativ 40 de minute, timp în care cei trei spectatori vor putea vorbi cu actorul preferat despre teatru şi culisele lui, despre problemele din jur, vor râde şi vor încerca să se deconecteze împreună de la atmosfera de panică din jur. Întâlnirea îşi propune să anuleze distanţele şi să creeze senzaţia de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată.

Cei trei spectatori vor fi aleşi într-un mod inedit: actorul care urmează să intre în dialog cu spectatorii săi „fantastici” va adresa o întrebare pe pagina de Facebook a teatrului, spectatorii sunt invitaţi să lase un comentariu, iar aceia care au dat cele mai interesante răspunsuri vor fi „cei trei spectatori fantastici”, care vor intra apoi în direct cu actorul preferat.

În urma acestor întâlniri „fantastice” se va realiza un montaj cu cele mai interesante dialoguri, care va fi postat pe pagina de facebook a Teatrului Nottara, pentru ca atmosfera bună să ajungă la cât mai mulţi dintre spectatorii noştri.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.