Seri de Operă Online la ONB încheie stagiunea cu ”Frumoasa din Pădurea Adormită”, ”Carmen” şi ”Tosca”

Social

Opera Naţională Bucureşti anunţă închiderea stagiunii 2019 – 2020 cu transmisii online ale spectacolelor „Carmen”, „Frumoasa din Pădurea Adormită”, „Tosca” şi un episod din seria „Vocile Operei”.

Înregistrările vor fi disponibile pe pagina oficială de Facebook a ONB, cât şi în link-ul www.operanb.ro/operaonline, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

„Ultima săptămână din programul Seri de Operă Online este marcată prin transmisiile celor mai îndrăgite spectacole din repertoriu precum „Carmen” de Georges Bizet, „Frumoasa din Pădurea Adormită” de P.I. Ceaikovski, „Tosca” de Giacomo Puccini şi episodul dedicat spectacolului „Lacul lebedelor” din cadrul seriei de documentare intitulată „Vocile Operei” realizată de către Digi World”, informează ONB, într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Luni, 8 iunie, va putea fi urmărită înregistrarea spectacolului „Carmen” de Georges Bizet, în regia Marinei Emandi Tiron, reprezentaţie din 3 mai 2018.

Miercuri, 10 iunie, este programată transmisia episodului dedicat spectacolului „Lacul lebedelor” de P.I.Ceaikovski din cadrul seriei de documentare „Vocile Operei” realizată de către Digi World.

Joi, 11 iunie, va fi difuzat spectacolul de balet „Frumoasa din Pădurea Adormită” de P.I. Ceaikovski, în regia şi coregrafia lui Vasily Medvedev şi a lui Stanislav Feco.

Duminică, 14 iunie, cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, ONB, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi cu Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului Bucureşti, prezintă spectacolul „Tosca” de Giacomo Puccini, în regia lui Mario De Carlo.

Toate spectacolele vor fi difuzate de la ora 18,30.

ONB mai informează că va comunica publicului iubitor de artă lirică programul evenimentelor speciale şi al celor din prima parte a Stagiunii 2020 – 2021 la o dată ulterioară. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.