“Tu esti floarea vietii mele”- Spectacol muzica lautareasca: Duminica, 8 martie, ora 20:00

Divertisment

Tip spectacol: muzica lautareasca | Durata estimata: 2h (cu pauza)

Pret Bilet: 49 Lei

Producator: Gioni Nedelcu

Componenta muzicala:
Gicu Petrache
Invitati speciali

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

Cu ocazia zilei femeii, v-am pregatit un spectacol inspirat din trecut, unde muzica lautareasca rasuna in mahalalele Bucurestiului. Ne intoarcem in timp si plasam totul intr-un cadru interbelic cand consacratii Marin Teodorescu, Romica Puceanu, Maria Tanase, Dona Dumitru Siminica si Maria Lataretu cantau si incantau inalta societate si nu numai. In cadrul acestui Show, Gicu Petrache impreuna cu invitatii sai, vor interpreta cantece culese din mahalalele Bucurestiului si vor imita voci celebre ale muzicii lautaresti pure.

Asadar, vom readuce la viata cantareti consacrati ai secolului trecut din frumoasa perioada interbelica, iar voia buna si distractia vor fi definitorii. In fiecare seara cand ne vom aduna in “mahalaua” noastra eleganta ne vom distra si vom petrece in stil interbelic, iar dupa cum v-am obisnuit deja nu vor lipsi delicatesele si bauturile specifice.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.