Teatrul Nottara lansează proiectul ”Cei trei fantastici”, întâlnire online între actori şi spectatori

Divertisment

Teatrul Nottara din Bucureşti lansează proiectul „Cei trei fantastici”, o întâlnire online între artişti şi spectatori în contextul crizei provocate de noul coronavirus.

„Întâlnirea îşi propune să anuleze distanţele şi să creeze senzaţia de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată. Artiştii Teatrului Nottara ‘vor merge’ online acasă la spectatori şi vor sta de vorbă liniştit despre teatru, despre viaţă, despre lucruri care ne interesează astăzi pe toţi, vor putea să se descopere reciproc şi să se cunoască, altfel decât în sala de teatru. În fiecare sfârşit de săptămână, vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 19,00, câte ‘trei spectatori fantastici’ vor putea intra în dialog cu câte un actor îndrăgit al Teatrului Nottara prin intermediul aplicaţiei ZOOM, ce poate fi descărcată gratuit pe telefon, tabletă sau laptop”, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

Primii actori care vor intra în dialog cu spectatorii vor fi Ada Navrot, pe 10 aprilie, Adrian Văncică, pe 11 aprilie, şi Vlad Bălan – 12 aprilie.

Potrivit Teatrului Nottara, întâlnirea va dura aproximativ 40 de minute, timp în care trei spectatori „fantastici”, aleşi pe pagina de Facebook a teatrului, vor putea vorbi în intimitate cu actorul preferat despre teatru şi culisele lui, despre problemele din jur, vor râde şi vor încerca să se deconecteze împreună de la atmosfera de panică din jur.

Cei trei spectatori vor fi aleşi astfel: actorul care urmează să intre în dialog cu spectatorii săi „fantastici” va adresa o întrebare pe pagina de Facebook a teatrului, spectatorii sunt invitaţi să lase un comentariu, iar aceia care au dat cele mai interesante răspunsuri vor fi „cei trei spectatori fantastici”, care vor intra apoi în direct cu actorul preferat.

Ulterior, va fi realizat un montaj cu cele mai interesante dialoguri, care va fi postat pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara, pentru ca atmosfera bună să ajungă la cât mai mulţi spectatori.

Potrivit organizatorilor, după ce criza va trece, toţi spectatorii care participă la întâlnirile online vor primi o invitaţie dublă la un spectacol în care joacă actorul lor preferat, iar după reprezentaţie se vor putea întâlni şi personal. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.