CGMB a aprobat asocierea Primariei Capitalei cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, in scopul realizarii in comun a unor obiective de investitii

Social

Pasaj pietonal suprateran si baza sportiva moderna pentru cei 30.000 de studenti ai Universitatii Politehnica Bucuresti
La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat asocierea Primariei Capitalei cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, in scopul realizarii in comun a obiectivelor de investitii „Pasaj pietonal suprateran pe Splaiul Independentei pentru legatura intre Campusul U.P.B. si Complex camine Regie” si Baza Sportiva – Noul Local”.

Primarul General, Gabriela Firea:
„Este vorba despre doua obiective de investitii deosebit de importante pentru cei 30.000 de studenti care invata la aceasta universitate: pasajul suprateran, care reprezinta o masura de siguranta pentru pietoni si care va traversa raul Dambovita, arterele de circulatie si trotuarele de pe ambele sensuri ale Splaiului Independentei, precum si o baza sportiva moderna. In prezent, studentii Universitatii Politehnica Bucuresti nu beneficiaza de spatii adecvate pentru desfasurarea orelor de sport, si de aceea ne propunem sa construim, pe terenul situat in Splaiul Independentei 313, o baza sportiva la standardele unui invatamant universitar actual”.
Baza sportiva va avea toate dotarile necesare: un teren de sport, o pista de alergare, doua terenuri de sport multifunctionale, care vor permite practicarea exercitiilor si activitatilor sportive in aer liber, vestiare, magazine, tribune cu aprox. 100 de locuri, sistem de iluminare pe timpul noptii etc. Finantarea proiectelor va fi asigurata de Primaria Capitalei, Universitatea Politehnica urmand a suporta cheltuielile pentru racordurile la utilitati.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.