Primăria Sectorului 4 lansează o licitaţie pentru furnizarea de viziere; valoare estimată – 5.000.000 de lei

Social

Primăria Sectorului 4 anunţă pe SICAP o licitaţie pentru viziere, pe o durată de doi ani, cu o valoare totală estimată de 5.000.000 lei.

„Autoritatea contractantă a optat pentru încheierea unui acord-cadru pentru o perioadă de 24 de luni, având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice pe teritoriul României şi evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, care indică o creştere masivă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2, precum şi măsurile dispuse în sarcina autorităţilor locale prin decrete şi ordonanţe militare, în vederea limitării infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2 în rândul cetăţenilor, inclusiv pentru copiii din sistemul naţional de educaţie din instituţiile de învăţământ situate pe raza Sectorului 4”, prevede anunţul.

Materialele sunt necesare şi în vederea asigurării protecţiei personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului, direcţiilor descentralizate subordonate Consiliului Local Sector 4.

Vizierele trebuie să fie din policarbonat, PET etc.; să fie uşor de curăţat, rezistente, uşor de purtat şi confortabile, asigurând protecţie pentru ochi, nas, gură. Alte cerinţe: mărime – universală, ecran rabatabil, rezistenţă la factori externi, greu casabile, reutilizabile prin sterilizare, hipoalergenice.

Cantitatea estimată la nivelul acordului-cadru – 20.000 – 100.000 bucăţi. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent: 1.000.000 lei fără TVA.

În cadrul criteriilor de atribuire, componenta financiară va reprezenta 90%, iar termenul de livrare 10%.

Media cifrei de afaceri globale a ofertantului din ultimii trei ani (2017, 2018, 2019) trebuie să fie cel puţin egală cu suma de 500.000 lei. Ofertanţii trebuie să facă dovada că în ultimii trei ani au fost furnizate produse ce fac obiectul acordului-cadru sau produse similare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 29 mai.

Pe 29 aprilie, Primăria Sectorului 4 anunţă pe SICAP licitaţie pentru încheierea unui acord-cadru pe o durată de doi ani, având ca obiect furnizarea soluţiilor dezinfectante pentru mâini în vederea prevenirii răspândirii COVID-19, la o valoare totală estimată de 49.500.000 lei. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.