Teatrul ”Bulandra” – online: Miercuri şi vineri, spectacolele ”Anatomie. Titus. Căderea Romei” şi ”Woyzeck”

Divertisment

Spectacolele ”Anatomie. Titus. Căderea Romei” în regia lui Alexandru Darie şi ”Woyzeck” în regia lui Gabor Tompa vor fi prezentate miercuri şi, respectiv, vineri pe pagina oficială de Facebook a Teatrului ”Bulandra” şi pe site-urile www.bulandra.ro şi www.smartradio.ro, informează un comunicat transmis, luni, AGERPRES.

Spectacolul „Anatomie. Titus. Căderea Romei” după Heiner Muller, pus în scenă de regretatul Alexandru Darie în anul 2003, vorbeşte despre răzbunare, sacrificiu şi politică, teme mereu extrem de actuale. El va fi difuzat miercuri, de la ora 19,00.

„O oglindă pusă în faţa noastră a tuturor şi un semnal de alarmă pentru cei care uită că violenţa naşte monştri. Un spectacol care merită văzut pentru energia sa incisivă, pentru veritabilele performanţe actoriceşti şi pentru modul în care dă de gândit celor care urmăresc povestea”, se arată în comunicat.

Spectacolul „Woyzeck” de Georg Buchner, montat de Gabor Tompa în anul 1995, cu Mihai Constantin şi Oana Pellea în rolurile principale va putea fi văzut vineri, de la ora 19,00. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.